Friptură de Urs la Cuptor – este un preparat rar, apreciat pentru gustul său intens și textura sa unică. Această rețetă este ideală pentru cei care doresc să experimenteze arome noi și să aducă un strop de aventură în bucătăria lor. Friptura de urs, când este gătită corect, poate fi extrem de fragedă și savuroasă, […]
Salata taraneasca italiana
PrinteazaSalata taraneasca italiana din: ceapa, ardei, rosii, masline negre, branza de oaie, ulei de masline, otet, sare, piper, zahar, usturoi.
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 1/2 ardei rosii
- 1/2 ardei verde
- 2 rosii
- 50 g masline negre
- 100 g branza de oaie taiata cubulete
- 4 lingurite ulei de masline
- 2 lingurite otet
- sare
- piper
- 1 lingurita zahar
- 1 lingurita usturoi tocat
Mod de preparare:
Ceapa se taie cubuleţe foarte fine, la fel ardeiul şi roşia, după ce a fost curăţată de pieliţă.
Legumele se amestecă cu atenţie cu măslinele şi brânza de oaie într-un castron îndeajuns de mare.
Salata se drege cu ulei de măsline, oţet, sare, piper şi zahăr, se lasă la frigider să se pătrundă 10-15 minute, se gustă încă o dată şi se serveşte presărată cu usturoi verde tocat.
Salata taraneasca italiana
Pofta buna!
Cum să Marinezi Corect Carnea de Cocoș
Cum să Marinezi Corect Carnea de Cocoș – Marinarea corectă a cărnii de cocoș este esențială pentru a obține o textură fragedă și suculentă, transformând astfel fiecare preparat într-o adevărată delicatesă. Cocoșul, având o carne mai densă și mai fibrosă decât puiul, necesită o atenție specială în pregătire. Importanța Marinării Cărnii de Cocoș Marinarea cărnii […]