Salata taraneasca italiana
PrinteazaSalata taraneasca italiana din: ceapa, ardei, rosii, masline negre, branza de oaie, ulei de masline, otet, sare, piper, zahar, usturoi.
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 1/2 ardei rosii
- 1/2 ardei verde
- 2 rosii
- 50 g masline negre
- 100 g branza de oaie taiata cubulete
- 4 lingurite ulei de masline
- 2 lingurite otet
- sare
- piper
- 1 lingurita zahar
- 1 lingurita usturoi tocat
Mod de preparare:
Ceapa se taie cubuleţe foarte fine, la fel ardeiul şi roşia, după ce a fost curăţată de pieliţă. Legumele se amestecă cu atenţie cu măslinele şi brânza de oaie într-un castron îndeajuns de mare.
Salata se drege cu ulei de măsline, oţet, sare, piper şi zahăr, se lasă la frigider să se pătrundă 10-15 minute, se gustă încă o dată şi se serveşte presărată cu usturoi verde tocat.
Salata taraneasca italiana
Pofta buna!