Salata taraneasca cu pui

Printeaza

Salata taraneasca cu pui din: piept de pui, orez, patrunjel, ceapa, usturoi, ardei, suc de lamaie, menta, sos de peste.

Ingrediente:

  • 1 cană piept tocat de pui
  • 2 linguri orez prăjit, măcinat
  • 1 lingură pătrunjel proaspăt tocat
  • 1 lingură cu partea albă de la o ceapă verde, tocată fin
  • 1 lingură usturoi tocat mărunt
  • 1 linguriţă rasă ardei iute, uscat şi măcinat
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 1/2 ceaşcă supă limpede
  • 5 frunze mentă
  • 2 linguri sos de peşte

 

Mod de preparare Salata taraneasca cu pui:

Se prepară o supă de pui şi se scoate pieptul. Se taie în bucăţi şi se toarnă deasupra aproximativ o jumătate de cană de supă, bine strecurată.

Se adaugă sosul de peşte, ceapa, pătrunjelul, mărarul, ardeiul, orezul, sucul de lămâie şi frunzele de mentă.

Se omogenizează bine şi se pune pe vasul de servit, decorându-se cu legume proaspete.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.