Salată ţărănească

Printeaza

Salată ţărănească

Ingrediente:Salata taraneasca

  • 100 g cartofi noi
  • 50 g fasole verde
  • 1 g mărar
  • 1 g pătrunjel
  • 20 ml ulei
  • 3 fire ceapă verde
  • 1/4 sfert căpăţână de salată
  • oţet de mere

 

Mod de preparare:

Speli bine cartofii şi fasolea o cureţi de capete şi le pui la fiert în vase separate, în apă cu sare.

Cartofii îi cureţi cât sunt calzi şi îi tai bucăţi, fasolea răcită o tai bucăţi mai mici, salata o tai sub­ţire precum tăiţeii, iar ceapa o tai mărunt.

Toci şi verdeaţa şi o amesteci cu restul ingredientelor. Din ulei şi oţet faci un sos pe care îl torni peste salată numai în momentul aducerii la masă

Salată ţărănească

Salata taraneasca

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.