Salata tarcata
PrinteazaO reteta de salata tarcata din: untisor, rucola, fenicul, morcovi, ardei gras, ridichi, arpagic verde, otet de mere, ulei extravirgin de masline, sare si piper.
- 50 g untişor
- 1 legătură de rucola
- 1 fenicul
- 1 morcov
- 1 ardei gras galben
- 6 ridichi
- 10 fire de arpagic verde
- 2 linguri de oţet de mere
- 4 linguri de ulei extravirgin de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi şi spălaţi rucola şi untişorul, scurgeţi-le bine şi puneţi-le pe un platou încăpător. Spălaţi şi curăţaţi legumele, tăiaţi-le felii subţiri şi adăugaţi-le deasupra. Spălaţi arpagicul verde şi tocaţi-l mare, presăraţi-l deasupra celorlalte şi amestecaţi bine totul.
Preparaţi o vinegretă bătând cu o furculiţă ulei extravirgin de măsline, oţet, un praf de sare şi unul de piper. Asezonaţi salata cu vinegretă, amestecaţi iar şi serviţi.
Salata tarcata
Pofta buna!