Salata targovetilor

Printeaza

Salata targovetilor din: cartofi, ceapa rosie, morcov, macrou, sare, piper, salata verde, patrunjel si tarhon.

Ingrediente:

  • 200 g cartofi
  • o jumătate de ceapă roşie
  • 30 g morcov
  • 130 g macrou
  • sare
  • piper
  • salată verde
  • pătrunjel
  • tarhon

Mod de preparare:

Salata targovetilor: Salata verde se spală, se rupe şi se pune într-un cahţron. Cartofii se fierb în coajă, se taie şi se adaugă în salată.

Ceapa se toacă, morcovul se dă pe râzătoare şi se pun în castron.

Macroul afumat se amestecă cu legumele, apoi se adaugă pătrunjelul şi tarhonul. Se asezonează cu oţet de mere şi condimente.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.