Salată tartara cu legume

Printeaza

Salată tartara cu legume

Ingrediente:Salată tartara cu legume

  • 3 castraveţi
  • 150g fasole fidea
  • 200g cartofi
  • 150g vîrfuri de sparanghel
  • 60 g capere
  • sare
  • muştar
  • 50 g ulei
  • 1gălbenuş
  • 1 /2 lămîie
  • 3-4 ridichi

 

Mod de preparare:

Castraveţii se curăţă, se taie în cîte 5 bucăţele şi se scobesc la un capăt.

Se prepară salata rusească  din cartofi, fasole fidea, capere şi vîr­furi de sparanghel şi se amestecă cu maioneză făcută din un gălbenuş, ulei, sare, muştar şi zeama de lămîie.

Se amestecă cu legume, se umplu castraveţii şi se aşază pe un platou cu umplutura deasupra.

Se decorează cu „flori” din ridichi.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.