Salată cu telemea marinată

Printeaza

O reteta de salata cu telemea marinata din: telemea, otet de vin alb, ulei de masline, rozmarin, sare, piper, rosii cherry, castravete, ceapa rosie si masline.

Ingrediente:Salată cu telemea marinată

  • 200 g telelmea
  • 1,5 linguri otet de vin alb
  • 6 linguri ulei de masline
  • 2 fire de rozmarin
  • sare
  • piper
  • 200 g rosii cherry
  • 1 castravete lung
  • 1 ceapa rosie
  • 140 g masline negre fara samburi

 

Mod de preparare:

Se aşază într-un castron frunzu¬liţele de rozmarin. Se taie cuburi telemeaua şi se adaugă în castron. Se bate uleiul cu telul împreună cu oţetul şi se toarnă peste brânză; se acoperă cu folie transparentă şi se lasă la frigider peste noapte (cel mai bine 2-3 zile).

Se taie roşiile jumătăţi. Castravetele se decojeşte şi se taie cuburi. Ceapa se decojeşte şi se taie rondele. Intr-un castron se aşază măslinele şi se adaugă restul de legume; se amestecă uşor şi se adaugă brânza marinată, sare şi piper. Se amestecă şi se dă la frigider 20 min. Se împarte salata în 4 porţii şi se serveşte imediat.

Salată cu telemea marinată

Salată cu telemea marinată

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.