Salata de telina cu lamaie

Printeaza

Salata de telina cu lamaie

Ingrediente:

  • 200 g ţelină rasă
  • 200 g măr ionatan
  • 50 g maioneză
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Salata de telina cu lamaie: Ţelina rasă şi mărul se ţin câteva minute în apă cu sare de lămâie, ca să nu-şi schimbe culoarea, apoi se scurg de zeamăşi se amestecă cu maioneză.

După ce s-a dat gustul, se aşează pe mijlocul farfuriei peste două frunze de salată verde creaţă şi două frunze de andive.

Se decorează cu floricele din roşii mici, apoi se serveşte ca garnitură la fripturi, rulade şi terină din ficat de gâscă.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Gâscă cu sos de mango și curry

este un preparat sofisticat și delicios, perfect pentru ocazii speciale sau mese festive. Acest fel de mâncare combină carnea suculentă de gâscă cu un sos exotic, bogat în arome dulci și picante, datorită mango-ului și curry-ului. Este o alegere ideală pentru cei care doresc să impresioneze printr-o […]

Ceai cu bergamotă și miere

o băutură aromatică și reconfortantă, perfectă pentru momentele de relaxare sau pentru a te încălzi într-o zi răcoroasă. Această rețetă combină delicatețea ceaiului cu aroma distinctivă a bergamotei și dulceața naturală a mierii, rezultând o băutură echilibrată și plină de beneficii pentru sănătate. Prepararea ceaiului cu bergamotă și miere […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.