Ciuperci Umplute la Air Fryer: Rețetă Crocantă și Sănătoasă din: ciuperci, branza, parmezan, ceapa, ulei de masline, patrunjel, sare, piper, paine. Descoperiți cum să pregătiți ciuperci umplute delicioase și crocante folosind un air fryer. Această rețetă simplă este perfectă pentru aperitive sau gustări sănătoase. Air fryer-ul este conceput pentru a oferi o alternativă mai sănătoasă […]
Salata de telina cu morcovi si piept de pui
PrinteazaSalata de telina cu morcovi si piept de pui din: telina, morcovi, piept de pui, maioneza.
Ingrediente:
- 1 telina mare
- 3 morcovi
- 1 piept de pui mic
- maioneza
Mod de preparare:
Salata de telina cu morcovi si piept de pui: Fierbi pieptul de pui si il tai cuburi mici. Razi telina si morcovii, curatati in prealabil si adaugi peste pui.
Amesteci bine telina, morcovii, maioneza si adaugi si un praf de sare. Poti pregati aceasta salata si cu iaurt in loc de maioneza.
Cand pregatesti salata cu iaurt, pui ulei, zeama de lamaie, sare, piper si 1 legatura de patrunjel. In loc de piept de pui, poti folosi sunca presata si cascaval taiat cuburi.
Poti servi salaata in diverse feluri, avand gusturi diferite.
Pofta buna!
Snitel Bavarez Autentic din: carne, sare, piper, mustar, oua, faina, pesmet, ulei. Snitelul bavarez, cunoscut și sub numele de “Bayrisches Schnitzel” sau “Schnitzel Wiener Art”, este o variantă germană a celebrului snitel vienez. În Bavaria, această rețetă are o particularitate unică: snitelul este adesea acoperit cu muștar și pesmet înainte de a fi prăjit, oferindu-i […]
Tajine: Povestea și Gustul Tradiției Marocane – De la Origini la Rețeta Autentică
Tajine: Povestea și Gustul Tradiției Marocane – De la Origini la Rețeta Autentică. Tajine-ul, un simbol al gastronomiei marocane și nord-africane, are o istorie fascinantă, împletind tradiția culinară cu influențe culturale diverse. Vasul de gătit tajine și felul de mâncare cu același nume, reprezintă o combinație armonioasă de ingrediente și metode de preparare care reflectă […]