Gulaș de Porc: Un Deliciu Plin de Gust idn: carne de porc, ceapa, ardei grasi, usturoi, ulei, boia, faina, supa, rosii in bulion, sare, piper, marar. Descoperiți cum să pregătiți un gulaș de porc autentic, bogat în arome și texturi. Această rețetă clasică va satisface toate poftele de mâncare Ingrediente: 500g de carne de porc, […]
Salata cu telina si nuca
PrinteazaSalata cu telina si nuca din: telina apio, mere, nuca, cascaval, salata, maioneza, mustar, iaurt, suc de lamaie, sare.
Ingrediente:
- 4-5 tulpini de telina apio
- 2 mere
- 100 g nuca
- 150 g cascaval
- 1/2 salata
pentru sos:
- 4 linguri maioneza
- 100 g iaurt
- 1 lingurita mustar
- 2 lingurite suc de lamaie
- sare
Mod de preparare:
Intr-un castron, amesteca maioneza cu mustarul si sucul de lamaie. Adauga iaurtul si potriveste gustul de sare. Lasa sosul la rece 15 minute ca sa se intrepatrunda aromele.
Intre timp, spala salata si tamponeaz-o cu un servete absorbant.
Separat, taie tijele de telina apio rondele, iar merele si cascavalul in cubulete. Repartizeaza pe farfurii frunze de salata, rondele de apio, cubulete de mar, cascavalul si nuca.
Serveste cu sosul de maioneza.
Salata cu telina si nuca
Pofta buna!
Conopidă cu Branză si Smantana la Cuptor
Conopidă cu Branză si Smantana la Cuptor din: conopida, branza, smantana, usturoi, unt,s are, piper, oregano, pesmet. Gratinul de conopidă cu brânză este o mâncare reconfortantă și delicioasă, perfectă pentru a încânta papilele gustative. Ingrediente: 1 conopidă medie 200g brânză rasă (puteți folosi brânza cheddar, emmental sau gouda) 1 cană de smântână lichidă (aproximativ 240ml) […]