Rucola este o adăugare delicioasă și nutritivă la orice salată sau preparat. Cu o istorie bogată și o cultivare simplă, această plantă verde picantă merită cu siguranță un loc în grădina sau bucătăria dvs. Istoria rucola. Originară din regiunea mediteraneană, rucola (cunoscută și sub numele de […]
Salata de ton cu ceapa verde
PrinteazaSalata de ton cu ceapa verde din: fasle rosie, ton in ulei, ceapa verde, ulei, lamaie, patrunjel, boia dulce, piper.
Ingrediente:
- 1 cutie fasole roşie
- 1 cutie ton în ulei
- 2 cepe verzi
- 3 linguri ulei de la ton
- zeama de la 1/2 lămâie
- 1/2 legătură pătrunjel
- boia dulce
- piper
Mod de preparare:
Salata de ton cu ceapa verde: Fasolea roşie o clăteşti sub jet de apă rece şi o laşi sa se scurgă de zeamă.
După aceea, o pui în blender, adaugi pătrunjelul tocat mărunt, zeama de lămâie şi 3 linguri din uleiul scurs de la ton.
Mixezi totul bine, adaugi condimentele, ceapa verde tăiată mărunt şi tonul scurs de ulei.
Amesteci bine până când se omogenizează toate ingredientele. Serveşti salata pe pâine prăjită.
Pofta buna!
Rețeta de Falafel – Deliciu Oriental cu Istorie Bogată
Rețeta de Falafel – Deliciu Oriental cu Istorie Bogată din: boabe de naut, ceapa, usturoi, chimen, coriandru, sare, ardei iute, patrunjel, bicarbonat de sodiu, ulei. Descoperă rețeta autentică de falafel, un deliciu oriental cu o istorie bogată care te va transporta în inima Orientului Mijlociu. Cu o crustă crocantă și un interior moale și aromat, […]
din: piept de pui, faina, sare, piper, frunze de tarhon, unt, brandy, supa de pui, smantana. Ingrediente: 4 bucati piept de pui 40gr faina 1/2 lingurita sare Piper macinat 1/4 lingurita frunze de tarhon 40gr unt 40ml brandy 90ml supa de pui 60ml smantana Mod de preparare: Amestecati […]