Salata de ton cu fasole verde si cartofi
PrinteazaSalata de ton cu fasole verde si cartofi din: cartofi, fasole verde, ceapa rosie, masline, salata verde, rosii, oua, ton, sare, piper, otet balsamic si ulei de masline.
- 6 cartofi
- 300 g fasole verde
- o ceapa rosie
- 200 g masline
- o salata verde
- 3 rosii
- 4 oua
- 300 g ton in ulei de masline
- sare
- piper
- otet balsamic
- ulei de masline
Mod de preparare:
Se spală cartofii şi se fierb în apă cu sare. Fasolea verde se curăţă şi se fierbe şi ea. Cartofii fierţi se curăţă de coajă, se taie rondele şi se pun împreună cu fasolea fiartă într-un bol tapetat cu frunze de salată verde.
Se adaugă ceapa roşie tăiată solzişori, roşiile, măslinele şi tonul scurs în prealabil. Separat, se fierb ouăle, apoi se curată şi se taie rondele care se adaugă peste salată.
Se potrivesc cu sare şi piper, se stropesc cu uleiul de măsline şi cu oţet balsamic.
Salata de ton cu fasole verde si cartofi
Pofta buna!