Salata de ton cu rosii bicolore

Printeaza

Salata de ton cu rosii bicolore din: conserva de ton, rosii cherry bicolore, fasole, ceapa, salata, oua de prepelita, ulei, sare, piper, chivas.

Ingrediente:

  • o conservă ton în suc propriu
  • 6 roşii cherry bicolore
  • o lingură boabe de fasole roşie din conservă
  • o ceapă roşie mică
  • 3 frunze salată verde (sau două mâini de rucola)
  • 2 ouă de prepeliţă
  • ulei de măsline extravirgin
  • sare
  • piper alb măcinat
  • fire de chivas, pentru decor

 

Mod de preparare Salata de ton cu rosii bicolore:

Ouăle de prepeliţă se pun la fiert, cât să fie ţari.

Intre timp, frunzele de salată se spală si se taie fideluţă.

Ceapa roşie se curăţă şi se taie rondele fine, iar roşiile se spală şi se taie pe jumătate.

Pe patul de salată se asază conserva de ton bine stoarsă de suc şi de jur-împrejur se asază celelalte ingrediente, după imaginaţie.

Ouăle de prepeliţă se curăţă şi se taie în jumătăţi şi se aşază peste stratul de ton.

Salata se sărează, se piperează, se stropeste cu ulei de măsline extravirgin şi se decorează cu frunzuliţe de chivas.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.