Salata de topinambur cu ridichi, mere si sos de soia

Printeaza

Salata de topinambur cu ridichi, mere si sos de soia din: topinambur, morcovi, telina, mere, pastarnac, ridichi, ulei, mustar, lamaie, cartofi, patrunjel, sos de soia, sare.

Ingrediente:Salata de topinambur cu ridichi, mere si sos de soia

  • 1 topinambur
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină mică
  • 2 mere
  • 1 păstârnac
  • 5 ridichi
  • 50 ml ulei
  • 2 lingtiri muştar
  • 1 lămâie
  • 1 cartof fiert
  • 1 legătură pătrunjel
  • 2 linguriţe sos de soia
  • sare

Mod de preparare:

Legumele şi merele le razi pe răzătoarea mare, apoi le stropeşti cu sucul de lămâie.

In alt vas, pasezi cartoful, adaugi muştarul şi apoi mixezi la o viteză mare, adăugând în fir subţire uleiul, ca la maioneză.

La sfârşit, adaugi peste maioneză sosul de soia şi omogenizezi.

Amesteci bine legumele cu maioneza şi pătrunjelul tocat mă­runt, apoi potriveşti gustul cu piper şi, eventual, mai multă sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.