Salata turceasca

Printeaza

Salata turceasca din: rosii, ardei, orez, ceapa, otet, ulei, masline, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg roşii
  • 750 g ardei gras
  • 200 g orez
  • 200 g ceapă
  • 150 ml oţet
  • 150 ml ulei
  • 100 g măsline
  • 2 legături verdeaţa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Salata turceasca:

Roşiile se taie felii, ardeii, rondele ceapa se taie mărunt şi se spală în jet de apă rece, orezul se spala.

Toate se aşază în straturi, se dă cu sare şi piper, se toarnă ulei şi oţet deasupra.

Se serveşte cu verdeaţa tăiată mărunt presărată deasupra si măslinele, fără sâmburi, întregi.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.