Salata de vara cu cartofi

Printeaza

Salata de vara cu cartofi: se pun într-o crăticioară cu apă sărată 750g de cartofi noi şi se fierb 12 minute, până când sunt pătrunşi.

scurg şi se răcesc. Se amestecă 75 ml de lapte bătut, 2 linguri de maioneză light, 1 lingură de muştar Dijon, 1 lingură de oţet din vin alb şi 1/2 linguriţă de zahăr fin şi se asezonează.

De îndată ce s-au răcit cartofii, se amestecă cu sosul de lapte bătut, 100g de ridichi feliate şi 1 lingură seminţe de mac.

presară 20g de năsturel.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.