Salata de vara cu cirese

Printeaza

Salata de vara cu cirese din: sparanghel, sare, piper, otet balsamic, ulei de masline, rucola, flori de salvie, urzica, papadie, cirese, galbiori.

Ingrediente:

  • 8 varfuri de sparanghel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura otet balsamic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 legatura de rucola
  • flori de salvie
  • urzica moarta
  • papadie pentru décor
  • cirese
  • 8 galbiori fierti

 

Mod de preparare Salata de vara cu cirese:

Se spala sparanghelul, se taie partea lemnoasa si se fierbe 6-7 minute in apa cu sare.

Se amesteca sarea, piperul, otetul balsamic si uleiul de masline si se toarna peste sparanghel. Se lasa 10 minute la marinat.

Se spala rucola si se pune pe platou, se pun 5 varfuri de sparanghel taiat bucati mici, apoi se toarna sosul marinat.

Galbiorii se lasa intregi.

Se decoreaza cu flori de salvie, urzica moarta si papadie, 3 varfuri de sparanghel si cirese intregi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu ma gandeam niciodata ca ciresele se combina cu galbiorii, dar am incercat reteta voatra de salata cu cirese si galbiori si a fost foarte gustoasa. O salata potrivita a fi servita vara.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.