Salata de vara cu pastrav afumat

Printeaza

Salata de vara cu pastrav afumat din: file de pastrav afumat, ceapa verde, castraveciori, rosii, ardei gras, ulei de masline, lamaie, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 250 g file de pastrav afumat
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 castraveciori
  • 2 rosii mari, bine coapte
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati fileul de pastrav de pielita de la exterior si de eventuale oscioare si taiati-l pe lung, in bastonase.

Curatati si spalati ceapa verde, castraveciorii, ardeiul gras, si rosiile, apoi taiati ceapa, in segmente de circa 5 cm, iar pe acestea taiati-le pe lung.

Castravetii taiati-i in bastonase, pe lungime. Tot pe liungime taiati si ardeiul gras, iar rosiile taiati-le in rondele.

Puneti pe un platou rondele de rosie, peste acestea puneti un strat de ardei rgas, apoi unul de castraveciori, dupa care un alt strat de peste afumat si ceapa verde.

Presarati deasupra patrunjelul tocat marunt si stropiti abundent toate cele de pe platou cu amestec de ulei, zeama de lamaie, sare si piper. Serviti salata rece, ornata cu feliute de lamaie.

 

Salata de vara cu pastrav afumat

Pofta buna!

 

 

Zacuscă de Varză

Zacuscă de Varză: ideala pentru a savura legumele de sezon într-un mod delicios. Aceasta poate fi servită ca aperitiv, pe pâine prăjită, sau ca garnitură la feluri principale. Ingrediente Varză (1 kg): Varza este bogată în vitamina C, fibre și antioxidanți, având proprietăți antiinflamatorii și detoxifiante. Ceapă (500 g): Ceapa adaugă aroma și este cunoscută […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.