Salata de vara cu piept de curcan

Printeaza

Salata de vara cu piept de curcan din: salata verde, piept de curcan, oua, bagheta, ulei de masline, usturoi, sare grunjoasa, piper, parmezan, otet balsamic si branza cheddar.

Ingrediente:

  • o salata verde
  • 400 g piept de curcan
  • 4 oua
  • o bagheta
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat
  • parmezan
  • otet balsamic
  • branza Cheddar

 

Mod de preparare:

Se feliază pieptul de curcan, se condimentează cu sare şi piper şi se stropeşte cu puţin ulei de măsline.

Acoperă cu folie şi se lasă la rece. Se feliază bagheta, se ung feliile cu ulei şi cu usturoiul pisat şi se rumenesc în cuptor. Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie în două.

Carnea se rumeneşte pe grătar, iar salata se rupe şi se aşază în bol. Se pun crutoanele, feliuţele de carne, brânza Cheddar, parmezanul şi se serveşte or­nată cu jumătăţile de ouă. Se prepară cu sare, oţet şi ulei.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.