O reteta delicioasa de salata cu: fasole verde, cartofi, oua, masline negre, rosii, salata verde, ansoa, otet de vin rosu, ulei de masline.
Ingrediente:
140g de fasole verde
300g de cartofi noi, feliaţi
4 ouă
o mână de măsline negre, curăţate de sâmburi
225g de roşii cireaşă, înjumătăţite
frunzele de la 2 salate verzi fragede
Ingrediente sos:
2 fileuri de anşoa
1 lingură de oţet din vin roşu
2 linguri ulei de măsline
Mod de preparare:
Daţi apa în clocot într-o oală mare.
Fierbeţi fasolea 4 minute, astfel încât să nu fie foarte moale, apoi scoateţi-o cu o spumieră, aşezaţi-o într-o strecurătoare şi răcoriţi sub jet de apă rece.
Aşezaţi cartofii în cratiţă, adăugaţi ouăle şi lăsaţi totul la fiert pentru 8 minute. Scurgeţi cartofii.
Pentru sos, zdrobiţi anşoa cu latul lamei de cuţit, apoi amestecaţi într-un bol mare cu oţet şi ulei.
Adăugaţi fasolea verde, cartofii, măslinele şi roşiile. Curăţaţi ouăle de coajă şi înjumătăţiţi-le.
Aranjaţi frunzele de salată într-un bol mare, adăugaţi amestecul de cartofi şi serviţi.
Salata cu ansoa si mozzarella din: ansoa, mozzarella, ceapa, marar, sare, piper, salata verde. Ingrediente: 250 g mozzarella 300 g anşoa (2 conserve de anşoa în ulei vegetal, picant) 1 căpăţână salată verde 1 ceapă roşie 1/2 legătură mărar 1/2linguriţă de sare 1/4 linguriţă piper roşu Mod de preparare: Se lasă să se scurgă […]
Salata cu ansoa si ghimbir din: ceapa, rosii, ardei, oua, castraveciori, ansoa, sare, piper, ghimbir, patrunjel. Ingrediente: 150 g ceapă 3 roşii 4 ardei graşi, diferit coloraţi 4 ardei iuţi 6 ouă fierte 8 castraveciori acri câteva fileuri de anşoa sare piper ghimbir pătrunjel verde Mod de preparare: Ceapa se taie fideluţă şi se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.