Intr-un castron suficient de mare se amestecă toate zarzavaturile tocate, peste care se toarnă amestecul de ulei, suc de lămâie şi celelalte condimente.
Se amestecă bine şi înainte de servire se lasă o jumătate de oră ca să se întrepătrundă aromele.
Pui glazurat cu salata de varza din: carne de pui, usturoi, ulei sirop, piure, sos, varza, ceapa, ghimbir, morcovi, lamaie. Ingrediente: Pentru pui: 550 g carne de pui – copane, piept sau aripi, cu pielită 3 căţei de usturoi, zdrobit 3 linguri ulei de susan 3 linguri sirop de arţar 2 linguri piure de roşii […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.