Calamari Prăjiți Crocanți: Secretul unei Cine Perfecte din: calamari proaspeti, faina, paprika, piper, sare, ulei. Calamarii prăjiți reprezintă un aperitiv mediteranean clasic, apreciat pentru textura sa crocantă și gustul delicat. Această rețetă transformă calamarii proaspeți într-o delicatesă savuroasă, perfectă pentru orice ocazie. Însoțiți de sosuri delicioase, acești calamari prăjiți devin vedeta oricărei mese. Reteta Calamari […]
Salata de varza cu cartofi si sunculita
PrinteazaSalata de varza cu cartofi si sunculita
Ingrediente:
- 400 g cartofi fierţi
- 2 mere
- 3 tulpini de ţelină
- 300 g varză murată
- 150 g şuncă presată
- 2 linguri oţet de mere
- 6 linguri de ulei
- sare
- piper (după gust)
Mod de preparare:
Salata de varza cu cartofi si sunculita: Cureţi cartofii de coajă şi îi tai cubuleţe. Merele le cureţi de coajă şi le tai în felii subţiri pe care le înăbuşi într-o tigaie cu 2 linguri de apă.
Ţelina o cureţi şi o tai rondele subţiri. Varza o toci fideluţă şi o amesteci cu cartofii, ţelina şi merele şi cu şunca tăiată fâşii subţiri.
Amesteci uleiul cu oţetul, condimentezi cu sare şi piper, apoi torni sosul peste salată.
Pofta buna!
Noodles cu Sos Picant – Istorie, Rețetă Autentică și Sfaturi: Bucătăria Sichuan – Dan Dan Noodles
Noodles cu Sos Picant – Istorie, Rețetă Autentică și Sfaturi: Bucătăria Sichuan – Dan Dan Noodles. Dan Dan Noodles reprezintă un fel de mâncare emblematic în bucătăria Sichuan, cunoscută pentru complexitatea aromelor sale și pentru echilibrul perfect între picant, sărat, dulce și acid. Acest preparat nu este doar o reflectare a bogăției culinare a Chinei, […]