Rețeta de Burta de Porc în Varianta Clasică din: burta de porc, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, usturoi, ulei de floarea soarelui, boia de ardei, sare, piper, apa. Burta de porc este un preparat tradițional, apreciat pentru savoarea sa unică și textura sa bogată. Această rețetă vă va dezvălui secretele pregătirii unei burte de porc […]
Salata de varza cu ficatei de pasare
PrinteazaSalata de varza cu ficatei de pasare din: morcov, ceapa, ulei de masline, varza acra, vin, otet, ficatei de pasare, usturoi, marar, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 morcov mare
- 2 cepe mici
- 4 linguri ulei masline
- 250g varza acra
- 3 linguri vin alb
- 1 lingura otet de vin
- 300g ficatei de pasare
- 1 catel de usturoi
- 1 ramura marar uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Salata de varza cu ficatei de pasare: curata morcovul si se da prin razatoarea mare. curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in doua linguri de untdelemn, påna devine sticloasa, apoi se adauga si morcovul.
calesc 3-4 minute impreuna, apoi se adauga varza murata stoarsa si taiata fideluta, ramura de marar, vinul si otetul de vin. Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa fiarba 10 minute la foc mic.
da deoparte si se lasa sa se raceasca. Separat se calesc ficateii in uleiul ramas si se presara peste ei usturoiul dat prin razatoarea mica.
potriveste de sare si piper. Se serveste salata calduta cu ficateii fierbinti.
Pofta buna!
Cozonac cu Umplutură de Mere și Scorțișoară
Cozonac cu Umplutură de Mere și Scorțișoară din: faina, drojdie, lapte, zahar, oua, unt, sare, coaja de portocala si lamaie, mere, scortisoara. Ingrediente pentru aluat: 500 grame de făină 7 grame de drojdie uscată 200 ml de lapte călduț 100 grame de zahăr 2 ouă 100 grame de unt moale 1 linguriță de sare […]