Friptură de Rață cu Portocale din: piept de rata, sare, piper, portocale, vin, miere, amidon de porumb, supa, otet balsamic, ulei de masline. Redescoperă eleganța bucătăriei clasice cu o rețetă de friptură de rață cu portocale, un exemplu de rafinament culinar ce îmbină texturi și arome contrastante într-o simfonie de gusturi. Carnea de rață, cunoscută […]
Salată de varză cu kaizer
PrinteazaSalată de varză cu kaizer din: varza, kaizer, ulei, otet, sare, piper, zahar.
Ingrediente:
- 1 varză albă mare
- 250 g kaizer
- 4 linguri ulei
- oţet după gust
- sare
- piper
- 1 praf de zahăr
Mod de preparare:
Salată de varză cu kaizer: Speli bine varza, o dai pe răzătoarea cu ochiuri mari, torni peste ea oţetul şi o laşi deoparte câteva minute.
Apoi o opăreşti timp de 3 minute, după care o laşi să se scurgă bine şi să se răcească într-o strecurătoare, în acest timp, tai kaizerul cubuleţe sau feliuţe îl căleşti în puţin ulei şi-l adaugi peste varză.
Pui sare, piper, oţet dacă mai e nevoie şi puţin zahăr, amesteci şi salata e gata.
Poftă bună!
Midii: Ghidul Complet de Beneficii pentru Sănătate, Rețete Delicioase și Precauții
Midii: Ghidul Complet de Beneficii pentru Sănătate, Rețete Delicioase și Precauții. Midiile sunt moluște bivalve care trăiesc în apele sărate și dulci de pe tot globul, renumite atât pentru valoarea lor ecologică, cât și pentru contribuția lor semnificativă la bucătăria internațională. Aceste creaturi fascinante joacă un rol crucial în menținerea sănătății ecosistemelor acvatice, filtrând apa […]
O salata simpla si gustoasa.