Kefirul: Băutura Fermentată Plină de Probiotice Benefice – Kefirul este o băutură fermentată din lapte, cunoscută pentru conținutul său bogat de probiotice și beneficiile pentru sănătate. Originară din Caucaz, kefirul a câștigat popularitate la nivel global datorită proprietăților sale unice. Acesta conține o diversitate impresionantă de bacterii și drojdii benefice, depășind astfel iaurtul în ceea […]
Salată verde cu caşcaval
PrinteazaSalată verde cu caşcaval din: cascaval, castraveciori murati, salata verde, parizer, ceapa, otet, mustar dulce, sare, piper, ulei, covrigi si unt.
Ingrediente:
- 150 g cascaval
- 4 castraveciori murati
- 400 g salata verde (sau fetica)
- 300 g parizer
- 1 ceapa mica
- 3 linguri otet
- 2 linguri mustar dulce
- sare
- piper
- 4 linguri ulei
- 2 covrigi mari
- 2 linguri cu unt
Mod de preparare:
taie caşcavalul felii, apoi fâşii. Se taie castraveciorii cubuleţe. spală salata, se şterge şi se taie bucăţi. Se taie parizerul în triunghiuri.
curăţă şi se toacă ceapa.
Pentru dressing se amestecă oţetul cu 2 linguri de apă, muştar, sare şi piper. înglobează cu telul 3 linguri de ulei.
amestecă salata verde cu caşcaval, castraveţi şi ceapă tocată. aşază pe farfurii. taie covrigii cubuleţe.
încinge untul şi se prăjesc cuburile de pâine; se scot. încinge restul de ulei şi se prăjesc triunghiurile de parizer.
toarnă dressingul peste salată şi se presară crutoane. servesc alături triunghiurile de parizer
Salată verde cu caşcaval
Pofta buna!
Salată de Raci cu Avocado și Sos de Lămâie
Salată de Raci cu Avocado și Sos de Lămâie – Salata de raci este o alegere sofisticată și nutritivă, perfectă pentru a impresiona invitații sau pentru a te bucura de o masă rafinată. Preparatul este ideal pentru zilele calde de vară sau pentru o cină ușoară și sănătoasă. Descoperă cum să pregătești această salată delicioasă. […]