Salată verde cu nectarine si curcan

Printeaza

O reteta gustoasa de salata din:  nectarine, samburi de pin, ceapa verde, patrunjel, cascaval, carne de curcan, salata verde, branza roquefort, piper, otet, ulei.

Ingrediente: Salată verde cu nectarine si curcan

  • 50 g sâmburi de pin
  • 2 cepe verzi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 100 g caşcaval
  • 8 felii subţiri file de piept de curcan
  • 3 inimi de salata verde
  • 2 nectarine
  • 40 g brânză Roquefort
  • piper
  • 5 linguri oţet
  • 8 linguri ulei

Mod de preparare:

Se prăjesc sâmburii de pin. Se toacă ceapa şi pătrunjelul. Se rade caşcavalul si se amestecă împreună cu 1/2 din cantitatea de sâmburi de pin, tocaţi, cu ceapă verde şi piept de curcan  pătrunjel. Aceasta compozitie se repartizeaza pe feliile de piept de curcan si se ruleaza; se fixeaza cu scobitori.

Se spala salata. Nectarinele se taie jumatati, se scot samburii si pulpa se taie felii. Se pastreaza branza Roquefort si se amesteca impreuna cu piper, otet, si 6 limguri de ulei. Se incing 2 linguri de ulei si se prajesc inauntru rulourile de curcan circa 3-4 minute.

Salata se amesteca impreuna cu dressingul si se aseaza pe farfurii sau in boluri. Se aseaza deasupra feli de nectarine si rulourile de curcan prajite, inca fierbinti.

 

Pofta buna! 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.