Salata verde ( cu frunza creata ) cu oua si peste ton

Printeaza

Salata verde ( cu frunza creata ) cu oua si peste ton din: oua, salata verde, ardei rosii, ceapa, castravete, ton, ulei de peste, otet, sare.

Ingrediente:Salata verde ( cu frunza creata ) cu oua si peste ton

  • 8 oua
  • 1 salata verde mare
  • 2 ardei rosii
  • 3 cepe mari
  • 1 castravete (de sera)
  • 370 g peste ton in ulei (2 conserve)
  • 4 linguri de ulei de peste(din conserva)
  • 4 linguri de otet
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura mustar (picant) iute
  • 2 linguri de marar taiat marunt
  • 2 linguri de patrunjel taiat marunt

 

Mod de preparare:

Se fierb ouale pana se fac tari. Se racesc brusc. Se curata si se taie fiecare in opt bucati.

Frunzele de salata se rup in bucati de marimea unei inghitituri.

Ardeii se curata de coada si de samburi si se taie in fasii subtiri.

Se curata cepele si se taie in inele subtiri. Se curate castravetele si se taie cuburi.

Intr-un castron mare se amesteca salata cu legumele.

Se toarna uleiul de pe pestele din con­serva si se pastreaza 4 linguri din acesta.

Pestele se zdrobeste cu o furculita si se adauga la salata.

Din uleiul din conserva de peste, otet, sare, piper, mustar si verdeturi se prepare un sos si se toama peste salata.

Salata verde ( cu frunza creata ) cu oua si peste ton

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.