Salată verde cu piept de curcan
PrinteazaO reteta savuroasa de salata verde cu piept de curcan din: salata verde, para, morcovi, piept de curcan, iaurt, branza de mucegai, suc de lamaie, sare si piper.
- 75 g salata verde
- 1 para
- 100 g morcovi
- 50 g piept de curcan feliat (fiert sau la gratar)
- 150 g iaurt cu 0% grasimi
- 30 g branza cu mucegai
- suc de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spala para, se taie in sferturi si se inlatura cotoarele. Se taie in bucati foarte mici.
Se curata morcovii si se taie in felii subtiri. Se spala salata, se usuca si se taie marunt.
Se amesteca legumele si fructul cu salata verde.
Se serveste cu iaurtul amestecat cu branza cu mucegai rasa si cu sucul de lamaie. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Salată verde cu piept de curcan
Pofta buna!