Salată de vinete albe

Printeaza

Salată de vinete albe din: vinete, maioneza si ceapa.

Ingrediente:Salata de vinete albe

  • 1 kg de vinete
  • 3-4 linguri maioneza
  • 1 ceapa

 

Mod de preparare:

Vinetele coapte pe flacăra de la aragaz, le cureţi şi le pui într-o sită să se scurgă. Pasezi vinetele cu blenderul vertical, apoi le amesteci cu maioneza, ceapa curăţată şi tocată fin.

Potriveşti salata la gust de sare şi o serveşti cu roşii şi pâine prăjită.

 

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Corina Calinescu

    mai am o punga cu vinete congelate, multumesc ca mi-ati adus aminte

  2. CUm adica vinete albe?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.