Mancare de fasole pastai pentru iarna din: dovlecei, ardei capia, ceapa, morcovi, rosii, ulei, fasole pastai, sare, marar. Ingrediente: 3 dovlecei mari 4 ardei capia, mari 5 cepe mari 2 morcovi 5 roșii mari 400 ml ulei 2 kg fasole păstăi sare 3 legături mărar Mod de preparare: Cureți păstăile, le tai în […]
Salata simpla de gogosari din: gogosari, castraveti, ardei, otet, ulei. Ingrediente: 5 gogoşari 5 castraveţi mici 5 ardei iuţi oţet ulei Mod de preparare: Gogoşarii se taie mai întâi în felii subţiri şi apoi fiecare felie în şase. Castraveţii şi ardeii se taie şuviţe cât mai subţiri pe lung. Se pun în bolul […]
Gogosari cu vinete din: gogosari, vinete, masline, usturoi, otet, zahar, sare. Ingrediente: 3 kg gogoşari 4 kg vinete 1/2 kg măsline 5-6 căţei de usturoi oţet zahăr sare Mod de preparare: Vinetele se spală, se taie rondele groase. Gogoşarii se curăţă, se taie fideluţă şi usturoiul se taie felii subţiri. Vinetele se prăjesc pe ambele […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.