Salata de vita cu ciuperci

Printeaza

Salata de vita cu ciuperci din: antricot de vita, ciuperci, pasta de rosii, ceapa, ardei, castraveti, dafin, praz, sare, piper, ulei, patrunjel.

Ingrediente:

  • 300 g antricot
  • 200 g ciuperci
  • 2 conserve mici pastă de roşii
  • 2 roşii
  • 1 ardei
  • 100 g castraveţi
  • sare
  • 1 linguriţă piper
  • 1 foaie dafin
  • 100 g praz
  • 1 lingură ulei
  • câteva fire de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Uleiul se încinge, se adaugă prazul tăiat rondele, se căleşte, apoi se adaugă pasta de roşii.

După câteva minu­te se pun ciupercile tăiate felii, dafinul, se sărează şi se călesc toate încă 15 minute.

Intre timp, carnea se taie felii subţiri, care se prăjesc în ulei încins, se sărează şi se piperează după gust, după care se introduc în cratiţa cu sosul de roşii.

Se ia cratiţa deoparte, iar după ce sosul s-a răcit, se adaugă roşia tăiată felii subţiri, ardeii – cuburi şi castravetele – fâşii.

Preparatul se ţine la frigider timp de o oră.

Salata se ser­veşte ornată cu pătrunjel verde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.