Salata zacusca

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de salata zacusca din: rosii, gogosari, vinete, usturoi, patrunjel, sare, piper si untdelemn.

Ingrediente:Salata zacusca

  • 1 kg roşii
  • 1 kg gogoşari
  • 1 /2 kg vinete
  • un usturoi
  • pătrunjel
  • sare
  • piper
  • untdelemn

 

Mod de preparare:

Se coc gogoşarii, se curăţă, se decojesc roşiile, vinetele, se toacă toate prin maşina de tocat carnea. Pasta obţinută se pune în vasul şi se fierbe.

Se adaugă untdelemnul, usturoiul tocat mărunt, se presară sare, piper şi se fierbe înăbuşit până când se îngroa­şă. Se răceşte şi se garniseşte cu pătrunjel. Se serveşte ca adaus la mai multe mâncăruri.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.