Salata de oua cu porumb din: oua, porumb, mazare, piept de pui, iaurt, patrunjel, sare. Ingrediente: 8 ouă de prepeliţă o conservă mică porumb fiert 100 g mazăre un piept de pui fiert 5 linguri iaurt bine scurs pătrunjel sare Mod de preparare: In vase separate se pun la fiert ouăle şi mazărea. Carnea se […]
Salate rafinate
PrinteazaSalate rafinate:
Reteta zilei: Salata de legume cu orz
Salata de legume cu orz din: orz, sare de mare, porumb, rosii, sparanghel, branza, busuioc, dressing, sare, piper. Ingrediente: 450gr orz 1 lingura de sare de mare 2 stiuleti de porumb 300gr roșii, taiate in jumatati 1 legatura sparanghel, tăiat bucati 120gr branza, maruntita busuioc dressing, dupa preferinta sare piper Mod de preparare: Aduceti o […]
Salata hranitoare
Salata hranitoare din: salata, morcov, porumb, ceapa, branza feta sau telemea, nuca, oua, ulei, otet, usturoi, oregano, menta, mustar, miere, sare, piper. Ingrediente: 1 căpăţână salată verde 1 morcov 1 conservă mică boabe de porumb 1 ceapă rosie 100 g brânză feta sau telemea 2 linguri miez de nucă pisat 2 ouă fierte tari 75 […]
Salata de verdeturi
Salata de verdeturi din: mazare, sparanghel, zahar, otet, castravete, dovlecel, salata, ceapa, avocado, marar, branza feta, sare, piper. Ingrediente: 100 g boabe de mazăre proaspete 4 tije de sparanghel alb 1 vârf de linguriţă zahăr brun 30 ml oţet de mere 1 castravete tăiat felii 1 dovlecel feliat 1 salată verde 2 cepe verzi 1 […]
Salata cu mei
Salata cu mei din: mei, rosii, ardei, castraveti, ceapa verde, usturoi verde, salata, masline, verdeata, ulei, lamaie, sare. Ingrediente: 1 ceşcuţă mei 2 roşii 1 ardei gras 2 castraveţi câte 2 fire de ceapă verde şi usturoi verde 3-4 foi de salată verde câteva măsline cu sâmburi sau gata feliate verdeaţă (pătrunjel şi mărar) 1-2 […]
Salata de orez si naut
Salata de orez si naut din: orez, naut, spanac, lamaie, ulei, stafide, sare, piper. Ingrediente: 10 linguri orez o conservă mică năut 350 g spanac sucul unei lămâi 2 linguri ulei sare piper 20 g stafide Mod de preparare: Orezul se pune la fiert în apă. între timp, spanacul ales se căleşte 5 minute […]
Pofta buna!