Paste Delicioase cu Trufe – Savoare Italiană Autentică din: paste, trufe negre, unt, usturoi, , parmezan, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 400g paste (de preferat tagliatelle sau fettuccine) 30g trufe negre, proaspăt rase 2 linguri de unt 1 cățel de usturoi, zdrobit 50g parmezan ras Sare și piper negru, după gust Pătrunjel proaspăt, pentru garnitură […]
Salau cu ciuperci si cascaval
PrinteazaSalau cu ciuperci si cascaval din: salau, ciuperci, cascaval, oua, sare, piper, mirodenii.
Ingrediente:
- 1 şalău
- 200 g ciuperci
- 200 g caşcaval
- 1 ouă
- sare
- piper
- mirodenii după gust
Mod de preparare:
Salau cu ciuperci si cascaval: Pui peştele la fiert în apă cu sare şi mirodenii. După ce s-a fiert, îl tai în două pe spinare şi îi scoţi oasele.
Speli ciupercile, le tai felii .iar caşcavalul îl treci prin răzătoarea cu ochiuri mari. Intr-o formă de chec pui şalăul, ciupercile, caşcavalul, adaugi o cană din zeama în care a fiert peştele şi dai la cuptor.
După ce zeama a scăzut, adaugi ouăle bătute cu sare şi piper şi dai din nou la cuptor.
Dacă doreşti, peştele îl aduci la masă însoţit de unt frecat cu boia sau piper pe care şi-l pune fiecare deasupra porţiei.
Pofta buna!
Orz: Istorie, Valori nutritionale, Beneficii Pentru Sanatate Si Idei Pentru Retete
Orz: Istorie, Valori nutritionale, Beneficii Pentru Sanatate Si Idei Pentru Retete. Orzul este una dintre cele mai vechi cereale cultivate de omenire, cu dovezi ale cultivării sale care datează de peste 10.000 de ani. A fost descoperit și domesticit în regiunea Levantului și în Etiopia, împreună cu alte cereale precum grâul. În antichitate, orzul a […]