Salau cu branza si hrean

Printeaza

Salau cu branza si hrean din: file de salau, unt, branza, hrean, mustar, ceapa, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Salau cu branza si hrean

  • 2 bucăţi fileu de şalău (cca 250 g fiecare)
  • 1 lingură unt topit
  • 1 cană brânză Cheddar rasă
  • 2 linguriţe hot sauce
  • 2 linguri hrean ras
  • 2 linguriţe muştar de Dijon
  • 1 ceapă mică, tocată mărunt
  • 1 linguriţă sos Worcestershire
  • 2 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
  • sare
  • piper alb măcinat

 

Mod de preparare:

Ungeţi peştele cu unt, pudraţi-l cu sare şi piper, după gust. Frigeţi-l la jar nu foarte puternic.

Preparaţi toppingul amestecând bine restul ingredientelor. Puneţi topping peste fiecare bucată şi serviţi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.