Salau cu branza si hrean
PrinteazaSalau cu branza si hrean din: file de salau, unt, branza, hrean, mustar, ceapa, usturoi, sare, piper.
- 2 bucăţi fileu de şalău (cca 250 g fiecare)
- 1 lingură unt topit
- 1 cană brânză Cheddar rasă
- 2 linguriţe hot sauce
- 2 linguri hrean ras
- 2 linguriţe muştar de Dijon
- 1 ceapă mică, tocată mărunt
- 1 linguriţă sos Worcestershire
- 2 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
- sare
- piper alb măcinat
Mod de preparare:
Ungeţi peştele cu unt, pudraţi-l cu sare şi piper, după gust. Frigeţi-l la jar nu foarte puternic.
Preparaţi toppingul amestecând bine restul ingredientelor. Puneţi topping peste fiecare bucată şi serviţi.
Pofta buna!