Salau cu ciuperci si cascaval

Printeaza

O reteta delicioasa de salau cu ciuperci, cascaval, oua, sare si piper.Salau cu ciuperci si cascaval

Ingrediente:

  • 1 şalău
  • 200 g ciuperci
  • 200 g caşcaval
  • 1 ouă
  • sare
  • piper
  • mirodenii după gust

 

 

Mod de preparare:

Pui peştele la fiert în apă cu sare şi mirodenii. După ce s-a fiert, îl tai în două pe spinare şi îi scoţi oasele. Speli ciupercile, le tai felii .iar caşcavalul îl treci prin răzătoarea cu ochiuri mari. Intr-o formă de chec pui şalăul, ciupercile, caşcavalul, adaugi o cană din zeama în care a fiert peştele şi dai la cuptor.

După ce zeama a scăzut, adaugi ouăle bătute cu sare şi piper şi dai din nou la cuptor. Dacă doreşti, peştele îl aduci la masă însoţit de unt frecat cu boia sau piper pe care şi-l pune fiecare deasupra porţiei.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.