Salau cu ciuperci si cascaval
PrinteazaO reteta delicioasa de salau cu ciuperci, cascaval, oua, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 şalău
- 200 g ciuperci
- 200 g caşcaval
- 1 ouă
- sare
- piper
- mirodenii după gust
Mod de preparare:
Pui peştele la fiert în apă cu sare şi mirodenii. După ce s-a fiert, îl tai în două pe spinare şi îi scoţi oasele. Speli ciupercile, le tai felii .iar caşcavalul îl treci prin răzătoarea cu ochiuri mari. Intr-o formă de chec pui şalăul, ciupercile, caşcavalul, adaugi o cană din zeama în care a fiert peştele şi dai la cuptor.
După ce zeama a scăzut, adaugi ouăle bătute cu sare şi piper şi dai din nou la cuptor. Dacă doreşti, peştele îl aduci la masă însoţit de unt frecat cu boia sau piper pe care şi-l pune fiecare deasupra porţiei.
Pofta buna!