Salau cu legume preparat la aburi
PrinteazaSalau cu legume preparat la aburi din: fileuri de salau, rosii cherry, dovlecei, broccoli, ridichi, lamai, cimbru, ulei de masline, sare, piper.
- 4 fileuri de salau (a 200 g)
- 400 g rosii cherry
- 2 dovlecei
- 500 g broccoli
- 1 legatura ridichi
- 2 lamai
- 4 fire cimbru
- 4 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curata si se spala legumele. Se spală lămâia şi se taie felii. Se spală şi se şterge peştele. Se pregătesc 4 pătrate de hârtie de copt, pe care se aşază câte o bucată de peşte, felii de lămâie şi câte un sfert din cantitatea de legume tăiate bucăţi.
Se sărează, se piperează şi se stropesc cu ulei; se adaugă câte un fir de cimbru. Se împachetează peştele, având grijă ca pachetele să fie bine închise şi să nu se desfacă. Se aşază cu grijă pe o tavă şi se coc cca 25 min. în cuptorul încins la 180 °C.
Salau cu legume preparat la aburi
Pofta buna!