Salau cu legume preparat la aburi

Printeaza

Salau cu legume preparat la aburi din: fileuri de salau, rosii cherry, dovlecei, broccoli, ridichi, lamai, cimbru, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Salau cu legume preparat la aburi

  • 4 fileuri de salau  (a 200 g)
  • 400 g rosii cherry
  • 2 dovlecei
  • 500 g broccoli
  • 1 legatura ridichi
  • 2 lamai
  • 4 fire cimbru
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curata si se spala legumele. Se spală lămâia şi se taie felii. Se spală şi se şterge peştele. Se pregătesc 4 pătrate de hârtie de copt, pe care se aşază câte o bucată de peşte, felii de lămâie şi câte un sfert din cantitatea de legume tăiate bucăţi.

Se sărează, se piperează şi se stropesc cu ulei; se adaugă câte un fir de cimbru. Se împachetează peştele, având grijă ca pachetele să fie bine închise şi să nu se desfacă. Se aşază cu grijă pe o tavă şi se coc cca 25 min. în cuptorul încins la 180 °C.

Salau cu legume preparat la aburi

Salau cu legume preparat la aburi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.