Salau cu sos de lamaie

Printeaza

Salau cu sos de lamaie din: salau, morcov, patrunjel, telina, sare, zeama de lamaie.

Ingrediente:Salau cu sos de lamaie

  • 200 g salau
  • 1/2 morcov
  • 1/2 patrunjel
  • 1/4 telina
  • sare
  • 1/2 lingurita zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Se fierbe zarzavatul, curatat si taiat felii, in apa cu sare si, cind este fiert, se adauga pestele curatat.

Se lasa sa fiarba incet 15-20 minute.

Cind este fiert, pestele se scoate cu grija sa nu se sfarime si se aseaza pe o farfurie cu zarzavatul si cartofii fierti, taiati felii.

Deasupra se toarna zeama de lamaie, uleiul si se presara verdeata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.