Salau la tava cu ciuperci si vin alb
PrinteazaSalau la tava cu ciuperci si vin alb din: şalău, ceapa, ciuperci albe, rosii, vin alb, ulei, patrunjel
Ingrediente:
- 1 kg şalău
- 5 cepe
- 10 ciuperci albe
- 1 kg roşii
- 100 ml vin alb
- 4 linguri de ulei
- 1 legătură de pătrunjel
Mod de preparare:
Curăţă şalăul de solzi şi intestine şi spală-l foarte bine. Taie roşiile şi ceapa în felii. Toacă mărunt pătrunjelul.
Intr-o tavă termorezistentă, aşază un strat de felii de roşie, unul de ciuperci bine spălate şi feliate şi altul de ceapă.
Presară pătrunjel tocat şi aşază peştele. Acoperă cu restul de ceapă şi roşii, presară pătrunjel, toarnă vinul şi stropeşte cu ulei. Introdu vasul în cuptor şi lasă-l timp de 30-40 de minute.
Salau la tava cu ciuperci si vin alb
Pofta buna!
Bun salaul la tava?