Salau pane

Printeaza

 Salau pane

Ingrediente:Salau pane

  • 1 kg file de şalău
  • 2 ouă
  • 200 g făină
  • 200 g pesmet
  • un pachet de unt
  • condimente după gust

 

Mod de preparare:

Speli bucăţile de peşte foarte bine şi te asiguri că, deşi e file, nu mai are oase. Il usuci cu un şervet curat (şi care nu lasă scame) şi-l treci prin făină, ou, pesmet, ou şi iar făină.

Pui tot pachetul de unt în tigaie şi când s-a topit complet aşezi bucăţile de peşte să se prăjească. Le întorci cu grijă să nu se rupă, iar focul trebuie să fie potrivit.

Datorită crustei şi a faptului că-l prăjeşti în unt va avea un gust delicios. Obligatoriu când îl serveşti să pui alături de peşte pe farfurie şi câteva felioare de lămâie.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Ce garnitura imi recomandati pentru acest salau pane?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.