Salau cu portocale

Printeaza

Salau cu portocale: portocala, suc de portocala, vin alb sec, unt, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 fileuri subţiri de şalău
  • o portocală curăţată
  • 2 linguri de suc de portocală
  • 2 linguri de vin alb sec
  • 2 linguri de unt topit
  • o linguriţă de coajă rasă de lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ai de fript şalăul într-o tigaie foarte bine încinsă şi unsă cu puţin ulei.

Lasă tigaia deoparte, apoi amestecă într-un bol sucul de portocale şi vinul cu untul topit.

Toarnă jumătate de compoziţie peste peşte.

Presară sare, piper şi coaja rasă de portocală şi pune din nou tigaia pe foc timp de 2 minute.

Toarnă şi restul de sos şi lasă-1 încă 2  minute. Când peştele se rupe uşor cu furculiţa înseamnă că s-a făcut.

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Șalău la Cuptor în Stil Tradițional: Sănătos și Delicios

Șalău la Cuptor în Stil Tradițional: Sănătos și Delicios din: salau, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, rozmarin, cimbru, sare, piper, lamaie. Descoperă secretul unei mese delicioase și sănătoase cu această rețetă autentică de șalău la cuptor. Inspirată din bucătăria tradițională, această rețetă combină gustul unic al peștelui proaspăt cu aromele naturale ale ierburilor […]

Sote de salau cu legume

Sote de salau cu legume din: file de salau, ulei de masline, ceapa, ardei gras, dovlecei, rosii, usturoi, frunze de busuioc, sare, piper. Salaul este o sursă excelentă de proteine de calitate și acizi grași omega-3 benefici pentru sănătatea inimii și a creierului. Ingrediente: 500g de file de salau 2 linguri de ulei de măsline […]

Salau cu midii si ciuperci

Salau cu midii si ciuperci din: file de salau, supa de peste, vin alb, ceapa, sare, piper, midii, creveti, ciuperci, unt, faina, smantana, galbenusuri.   Ingrediente: 6 bucati file de salau 1 cana supa de peste 200 ml vin alb sec 2 linguri ceapa marunt tocata sare si piper alb macinat 12 midii vii, spalate […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.