Şalău cu roşii provansal
PrinteazaŞalău cu roşii provansal
Ingrediente:
- şalău
- sare
- ulei
- usturoi
- piper
- roşii
- vin
- sos de roşii
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Şalău cu roşii provansal: Se curăţă şalăul, se taie in felii, se sărează, se pune într-o tavă şi se unge cu ulei. Se presară deasupra usturoi tocat mărunt şi piper pisat, apoi se dă la cuptor.
Cînd peştele s-a rumenit, se pune deasupra fiecărei bucăţi cîte o felie de roşie şi se bagă din nou 1a cuptor. După ce s-au rumenit şi roşiile, se stinge cu vin, adăugîndu-se şi sos de roşii.
Se lasă să mai dea o dată in fiert. După ce s-a răcit, se presară deasupra pătrunjel verde tocat mărunt.
Pofta buna!