Şalău cu roşii provansal

Printeaza

 Şalău cu roşii provansal

Ingrediente:

  • şalău
  • sare
  • ulei
  • usturoi
  • piper
  • roşii
  • vin
  • sos de roşii
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Şalău cu roşii provansal: Se curăţă şalăul, se taie in felii, se sărează, se pune într-o tavă şi se unge cu ulei. Se presară deasupra usturoi tocat mărunt şi piper pisat, apoi se dă la cuptor.

Cînd peştele s-a rumenit, se pune deasupra fiecărei bucăţi cîte o felie de roşie şi se bagă din nou 1a cuptor. După ce s-au rumenit şi roşiile, se stinge cu vin, adăugîndu-se şi sos de roşii.

Se lasă să mai dea o dată in fiert. După ce s-a răcit, se presară deasupra pătrunjel verde tocat mărunt.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.