Saleuri cu anason

Printeaza

Saleuri cu anason din: faina, unt, sare, branza de vaci, telemea, anason.

Ingrediente:Saleuri cu anason

  • 500 g făină
  • 500 g unt
  • sare
  • 250 g brânză de vaci
  • 250 g telemea
  • anason

 

Mod de preparare:

Se pune pe masa de aluat făina şi se amestecă rapid cu untul, sarea şi brânza rasă; se frământă bime şi se lasă la rece două ore. Se întinde o foaie de 0,5 cm grosime, care se unge cu albuşul bătut spumă, se presară cu anason şi se taie în fâşii lungi de 5 cm şi late de 1,5 cm.

Se lasă în tavă şi se dau la cuptor, la foc iute, 10 minute, apoi see face focul mic. Când s-au copt, se scot şi se lasă să se răcească.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.