Saleuri de cartofi

Printeaza

Saleuri de cartofi din cartofi, margarina, ou, cascaval, faina si sare.

Ingrediente:

  • 2 cartofi făinoşi
  • 1/2 pachet margarină
  • 1 ou
  • 100 g caşcaval
  • 250-300 g făină
  • sare

 

Mod de preparare:

Saleuri de cartofi: Fierbi cartofii în coajă şi când sunt gata îi cureţi şi îi dai pe răzătoarea fină. Ii amesteci cu oul, făina, margarina şi un praf de sare, frămânţi bine aluatul şi-l dai la rece pentru 1 oră.

Intinzi apoi o foaie de 1 cm grosime, o ungi cu gălbenuş, presari caşcavalul ras şi o tai baghete de 1 cm lăţime.

Le aşezi pe toate într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu făină şi le coci la foc potrivit timp de 20 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.