Saleuri cu cascaval

Printeaza

Saleuri cu cascaval din: unt, faina, oua, smantana, cascaval, sare.

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 300 g faină
  • 2 gălbenuşurii
  • 50 g unt (2 linguri)
  • smântână
  • 200 g caşcaval ras
  • puţină sare

 

Mod de preparare:

Saleuri cu cascaval: Se amestecă, pe masa de aluat, faina cu untul apoi se adaugă ouăle, smântână şi sarea şi sse frământă bine.

Se întinde o foaie groasă, de 0,5 cm; se taie în forme diferite şi se presară pe ele caşcaval ras; se aşează în tavă şi se coc în cuptor, întâi la foc tare, apoi la foc dormol.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.