Saleuri cu chimen

Printeaza

Saleuri cu chimen

Ingrediente:Saleuri cu chimen

  • 1 pachet margarina (200 g)
  • 1 lingurita sare fina
  • 2 linguri chimen oparit
  • 150 g faina

 

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele, se obtine un aluat omogen. Coca se intinde pe planseta si se taie cu rotita benzi cu lungimea si grosimea dorita, care se asaza in tava. Se ung cu ou batut.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Bune saleurile cu chimen. Merg la o rontaiala in fata televizorului

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.