Saleuri gustoase

Printeaza

 

Faci un aluat din 300 ml smântână, 200 g margarină, 200 g caşcaval ras, sare, un praf de copt şi 500 g făină, pe care-l frămânţi şi-l laşi o jumătate de oră la rece.

Intinzi o foaie de 0,5 cm şi o tai cu o ruletă. Fiecare fâşie o rulezi pe coada unei linguri de lemn (să fie coada rotundă) şi o tai din loc în loc. Aşezi în tavă, ungi cu 2 gălbenuşuri frecate cu 2 linguri de l apă şi presari caşcaval.

Saleuri gustoase

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.