Spanac cu sos de smantana din: spanac, smantana, parmezan, usturoi. Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu. Spanacul este bogat în antioxidanți, cum ar fi beta-carotenul și luteina, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și […]
Saleuri Raw
PrinteazaSaleuri Raw
Ingrediente:
- 250g hrisca hidratata o ora (sau hidratata o ora si incoltita peste noapte)
- 200g nuci
- 50g nuci braziliene
- 3 linguri fulgi de drojdie
- chimen macinat
- 1 lingura sare
Mod de preparare:
Saleuri Raw: Pui toate ingredientele in blender cu apa cat sa se-nvarta masinaria si procesezi pana ce obti un aluat cremos.
Intinzi aluatul pe hartie de copt in tava deshidratatorului, folosind o punga taiata la colt, o lingurita sau o smecherie de-asta de patiserie.
Presari deasupra ceva chimen sau seminte de mac. Deshidratezi pret de 6-7 ore (sau peste noapte) pe o parte.
Pofta buna!
Sos Olandez Autentic din: galbenusuri de ou, unt clarificat, zeama de lamaie, sare, piper, apa rece. Ingrediente: 3 gălbenușuri de ou 200 g unt clarificat 2 lingurițe de zeamă de lămâie Sare și piper după gust O linguriță de apă rece Mod de preparare: Într-un vas la bain-marie, bateți gălbenușurile împreună cu apa […]