Saleuri Raw

Printeaza

Saleuri Raw

Ingrediente:

  • 250g hrisca hidratata o ora (sau hidratata o ora si incoltita peste noapte)
  • 200g nuci
  • 50g nuci braziliene
  • 3 linguri fulgi de drojdie
  • chimen macinat
  • 1 lingura sare

 

Mod de preparare:

Saleuri Raw: Pui toate ingredientele in blender cu apa cat sa se-nvarta masinaria si procesezi pana ce obti un aluat cremos.

Intinzi aluatul pe hartie de copt in tava deshidratatorului, folosind o punga taiata la colt, o lingurita sau o smecherie de-asta de patiserie.

Presari deasupra ceva chimen sau seminte de mac. Deshidratezi pret de 6-7 ore (sau peste noapte) pe o parte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Spanac cu sos de smantana

Spanac cu sos de smantana din: spanac, smantana, parmezan, usturoi. Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, potasiu și magneziu. Spanacul este bogat în antioxidanți, cum ar fi beta-carotenul și luteina, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și […]

Sos Olandez Autentic

Sos Olandez Autentic din: galbenusuri de ou, unt clarificat, zeama de lamaie, sare, piper, apa rece.   Ingrediente: 3 gălbenușuri de ou 200 g unt clarificat 2 lingurițe de zeamă de lămâie Sare și piper după gust O linguriță de apă rece   Mod de preparare: Într-un vas la bain-marie, bateți gălbenușurile împreună cu apa […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.