Saleuri cu smantana

Printeaza

Saleuri cu smantana din: unt, lapte, smantana, oua, sare, drojdie, zahar, faina, mac.

Ingrediente:

  • 500 g unt (margarină)
  • 500 ml lapte dulce
  • 100 g smântână
  • 4 ouă
  • 2 linguri sare
  • 1 cub drojdie (50 g)
  • 1 lingură zahăr
  • făină cât cuprinde
  • mac pentru ornat

 

Mod de preparare:

Saleuri cu smantana: Frămânţi toate ingredientele la un loc până se dezlipeşte aluatul de pe mâini.

Laşi să se odihnească o oră, apoi întinzi cu sucitorul foi de 5 mm grosime pe care le tai în formă de bastonaşe, apoi le pui în tavă.

Le ungi cu ou bătut şi presari mac. Le coci la foc iute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.