Saleuri cu verdeaţă
PrinteazaO reteta savuroasa de Saleuri cu verdeaţă din: aluat, unt, branza, galbenusuri, patrunjel si marar.
- 1/2 pachet cu aluat foitaj (400 g )
- 1/2 g pachet cu unt
- 50 g branza(parmeza sau cascaval)
- 2 galbenusuri
- patrunjel
- marar
- sare
Mod de preparare:
Scoate din congelator pachetul de aluat şi lasă aproximativ 30 de minute să se dezgheţe, între timp, topeşte untul.
Unge foia de aluat cu unt topit (foloseşte o pensulă de bucătărie ca să-ţi fie uşor), taie pe lung, sub formă de bastonaşe.
Bate gălbenuşurile cu puţină sare şi unge fiecare bastonaş, presară brânză.
Pune pe o parte din bastonaşe câteva fire de pătrunjel, iar pe altele, câteva fire de mărar. Bagă la cuptorul încins în prealabil şi ţine maximum 20 de minute. Serveşte-le calde.
Saleuri cu verdeaţă
Pofta buna!
Like
Vreau si eu saleuri din astea